Er zijn verschillende workshops met verschillende soorten gerechten. Regel is dat wel alles vers maken! Curry’s uit pot zijn best lekker maar echt vers is het lekkerst!


Hieronder een aantal voorbeelden van de gerechten die tijdens een workshop gemaakt kunnen worden. het kan natuurlijk zijn dat u een wens heeft om een bepaald gerecht te leren maken. geen probleem. Neem contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden. Het belangrijkste is dat u bepaald wat u het lekkerste vind en het liefst wilt maken.

Gevarieerd menu


- Thaise kippensoep/ Tom gha kai

- Verpakt voorgerecht / Miang khum

- Vis in rodecurry / Keang phet Pla

- Varkensvlees met Thaise basilicum / Phad kra-prao moe

- Gepocheerde eieren in gembersiroop / Gai waan

Currymenu


- Viskoekjes / Thot man plaa

- Garnalensoep / Tom yam koong

- Varkenshaas in rode curry / Moe phat prik  kaeng

  1. -Groene rundercurry / Keang kiew waan nuea

  2. -Gebakken ananas met roomijs / Phat sapparot

Thai Streetfood


- Kip in pandanblad / Kai haw bai theuy

- Viskoekjes / Thot man plaa

- Gestoomde viscurry / Hawmok

- Thaise dim Sum / Kieaw

- Papaya salade / Som tam thai

- Kleefrijst met mango / Khaaw neow ma muang

Alleen in de zomer: Thaise BBQ Workshop


Ben je de hamburgers een beetje beu en wil je je vrienden verrassen met een super originele, lekkere en gezonde barbecue? Volg dan een van de workshops. Of je nu in bent voor vlees, vis of juist voor gezonde frisse salades, bijna alles kan. Informeer naar de mogelijkheden.


meer informatie >

workshops_thuis.html
workshops_voor_bedrijven.html
thaise_catering.html
over_kanchana.html
contact_met_kanchana.html