Kanchana verzorgt thaise lekkernijen bij eindejaarsborrel Etienne Coiffure


27/12/10 Op zaterdagmiddag 18 December a.s. vond bij Etienne Coiffure in Den Haag de jaarlijkse eindejaarsborrel plaats om alvast te proosten op het nieuwe jaar. Geheel in stijl en met smaak zoals je van Etienne (en Kanchana) mag verwachten. Met muziek, lekkere thaise hapjes en natuurlijk met een goed glas in de hand.

Test met nieuwe gerechten


23/10/10 Om steeds weer bijzondere en vooral lekker gerechten op het menu te kunnen zetten werden er enkele gerechten getest. Vooral het authentieke gerecht Miang Kum viel goed in de smaak bij onze testpersonen. Miang Kum is een gerecht waarbij en combinatie van o.a. garnalen, limoen en pepers werden gewikkeld in een blad sla. heel lekker pittig maar fris! 

Workshop viervier in De Kookcompany


05/01/11 De traditionele kerstlunch van viervier was dit jaar extra speciaal. De medewerkers van dit strategische ontwerpbureau werden verrast met een workshop thais koken.

Bekijk hier de impressie >

Eerste BBQ workshops van het jaar


16/05/11 Onlangs vond de eerste Thaise BBQ workshop plaats. Het was een groot succes. Op de barbecue kwamen bijzondere en zeer lekkere gerechten terecht.

Nu ook Thaise Catering


20/05/11 Een feest of receptie wordt pas echt bijzonder met catering van Kanchana Thaise Kookworkshops. Voor zowel bedrijven als particulieren verzorgen we een opmaat samengesteld thais buffet. Een verrassing voor uw gasten.

Thaise snack


27/08/11 Voor bij de borrel maak ik wel eens een typische mix van pinda’s, pepers, honing en kokos. Een super lekker combinatie van zoet en een beetje pittig.

Geen zakjes en potjes: altijd alles vers


29/10/11 Voor de echte thaise smaak is het heel belangrijk dat je de juiste verse producten gebruikt. Voor elke workshop doen we boodschappen bij toko’s, groente handelaren en de juiste leveranciers van vlees en vis. Niets komt uit een zakje of potje. De basis curry’s gaan we samen zelf maken!

Het oog wilt ook wat


04/12/11 Lekker thais koken is het begin. Maar als je het onder de knie hebt is het een extra smaakvol idee om je gerechten goed te presenteren. Daarom heb ik een thais servies gekocht. Deze serviezen zijn vaak te koop bij de orientaalse winkels.

Khao nieau


16/01/12 De kleefrijst (khao nieau) stomer. De stomer wordt alleen gebruikt om kleefrijst te stomen. De stomer bestaat uit een pan die iets taps toe loopt en de rietenmand is in een vorm van een trechter. In de pan gaat water en de ongare kleefrijst gaat in de rietenmand. Er wordt dan een deksel op de rijst geplaatst en zo wordt de kleefrijst gaar gestoomd.

Volg ons op Facebook!


23/01/12 Sinds kort zijn we te volgen op Facebook. Hierop vindt u de meest actuele tips en nieuwsfeitjes van Kanchana’s Thaise Kookworkshops.


Bezoek onze Facebookpagina en Like ons >

workshops_thuis.html
workshops_voor_bedrijven.html
thaise_catering.html
over_kanchana.html
contact_met_kanchana.html

Nieuwe gerechten


11/03/12 Regelmatig probeer ik nieuwe gerechten uit. Vaak kom ik gerechten tegen waar ik dan een thaise variant van maak. Zo heb ik gisteren met succes een heel mooi voorgerecht gemaakt: Coquilles met gelecurrysaus. Afgemaakt met gefrituurde aardpeer.