Kanchana van Baalen (1975) is geboren in Vichienbury Thailand. Op haar 5e verhuisde ze naar Nederland en leerde al vroeg de kunsten van de thaise keuken. Haar thaise moeder en oud tante zijn haar grote voorbeelden. Zij brachten Kanchana de authentieke thaise gerechten bij. Zelf vulde ze deze aan met moderne invloeden. Koken is dé passie van Kanchana, een passie die ze met heel veel enthousiasme overbrengt.


Kanchana’s Thaise Kookworkshops bestaat pas sinds 2010 maar inmiddels kent ze een trouw aantal bewonderaars van haar kookkunsten. De louter positieve reacties geven een extra stimulans om steeds weer nieuwe gerechten uit te proberen en deze te verwerken in de workshops.


Mail Kanchana >

Kanchana op Facebook > (vergeet niet op LIKE te klikken :-)

‘Kanchana verzorgde voor ons bedrijf een workshop in een prachtige kookstudio. Het werd een hele ontspannen culinaire middag waarna we heerlijk hebben gegeten. Haar enthousiasme sloeg zeker over op ons team.’

Aad Brouwer (viervier.nl)




‘Wat een ontdekking! Na vele reizen naar Azië had ik een wens: zelf thais kunnen koken. Dankzij een workshop van Kanchana kunnen mijn vriendinnen en ik smullen.’

Gerda Verkerk (Amsterdam)




‘Met zijn zessen hebben we een workshop gevolgd die zeker een vervolg krijgt. Wat kan Kanchana er leuk en goed over vertellen. En het smaakt allemaal zo fantastisch!’

Ton Goossens (Oldenzaal)


 
workshops_thuis.html
workshops_voor_bedrijven.html
thaise_catering.html
contact_met_kanchana.html