Altijd al de thaise gerechten, die je eerder op vakantie of in een restaurant gegeten hebt, zelf willen maken? Volg dan samen met je vrienden een van de thaise kookworkshops.


De workshop vindt plaats in jouw keuken. Dit hoeft helemaal geen grote, uitgebreide keuken te zijn. Een goed fornuis, servies en pannen zijn alles wat we nodig hebben. Indien gewenst neem ik kookgerei mee. Wanneer het aantal deelnemers te groot is voor jouw keuken, kan ik een professionele keuken huren. De workshops worden gegeven vanaf vier personen tot het aantal personen dat in jouw keuken past.


Het uiteindelijke doel is om zo een gevarieerde combinatie van bijzondere thaise gerechten op tafel te zetten in een huiselijke sfeer. Het menu en de recepten staan op speciale kaarten die je na de workshop van mij krijgt om terug te lezen hoe je het gerecht opnieuw kan maken. Alle ingrediënten neem ik mee, deze zijn inclusief de kosten voor de workshop. Deze zal ongeveer drie uur duren. Wanneer alle gerechten klaar zijn kunnen jullie aan tafel en genieten van een gezellige en culinaire avond.


Meer informatie over workshops thuis >


Bekijk hier een impressie van een workshop >

Meekijken, nalezen op de recepten-kaarten en uiteindelijk gezellig aan tafel. De garantie voor een leuke avond!

workshops_voor_bedrijven.html
thaise_catering.html
over_kanchana.html
contact_met_kanchana.html